Arrodoniment Solidari a Bonpreu i Esclat per prestar atenció a infants amb cardiopaties

CAT

capcelera_aacic

Els clients de Bonpreu i Esclat poden arrodonir l’import de la seva compra i col·laborar amb l’acompanyament de nens i nenes que neixen amb problemes al cor.

A Catalunya, cada setmana neixen 14 nadons amb un problema al cor (1 de cada 120 naixements). És la patologia congènita que té més alt l’índex d’incidència.

Com sabeu, des d’inicis d’any, Bonpreu i Esclat ofereix als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a una causa social. Entre tots, durant el mes d’abril han aconseguit recaptar 64.000€ a favor de la Fundació Oncolliga per prestar suport a pacients de càncer.  Aquest mes de maig, tots els qui vulguin col·laborar, ho faran a favor de l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC).

L’objectiu de la campanya

AACICLa gran majoria de nens i nenes que neixen amb una cardiopatia congènita han de passar llargs períodes de temps ingressats a hospitals pediàtric per tal de realitzar proves mèdiques i intervencions quirúrgiques. En aquestes situacions, es viuen moments de gran estès, malestar i por, i que poden provocar dificultats en el seu correcte desenvolupament, sobretot a nivell emocional i psicosocial.

L’objectiu d’aquest programa, liderat per l’AACIC, és el d’oferir atenció psicosocial a les famílies, als infants i adolescents que tenen un problema del cor, facilitar un estat emocional i psicològic favorable a la seva recuperació, fer més agradables les llargues hores d’ingrés hospitalari i, en definitiva, ajudar-los a tenir una actitud positiva.

Com puc col·laborar?

Tots els clients i clientes que paguin amb targeta als supermercats Bonpreu i Esclat se’ls preguntarà, de forma automàtica a la pantalla del datàfon, si volen arrodonir l’import de la seva compra per causes socials.  Per col·laborar, només han de fer click al botó verd i continuar amb el procés de pagament habitual.

Al ticket de compra, hi trobaran un codi amb el que podran sol·licitar el seu certificat de donació corresponent.

Si voleu, podeu fer click AQUÍ per tenir més informació d’aquest projecte i de tots amb els que han col·laborat els clients de Bonpreu i Esclat.

Equip Worldcoo

Deja un comentario

made with in BCN