Guanyem la 1ª Marató d’Emprenedors de Catalunya Ràdio!

log_catradioAquesta setmana s’ha celebrat la 1a Marató d’Emprenedors de Catalunya Ràdio, un acte que va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm en motiu de la cloenda del la primera temporada del programa de ràdio “Revolució 4.0”. Es tracta d’un espai presentat per la periodista Xantal Llavina, dedicat a la transformació emprenedora i digital del panorama actual.

foto1-premi

Cadascun dels set participant que vam formar part d’aquesta primera edició vam tenir la oportunitat d’explicar la nostra tasca en format de speedating davant un jurat format per col·laboradors del programa.

En concret, Worldcoo vam destacar per la nostra idea de projecte, el negoci i la projecció de futur, on hi destaca el llançament del nou canal de recaptació a través del qual podrem donar directament a la mateixa botiga física al fer el pagament en targeta de crèdit. Maier 3D i Universal Robots van ser el egon i tercer classificats respectivament.

Jordi del Río, Director General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregat d’entregar el guardó d’aquesta primera Marató d’Emprendors.

Va ser un plaer tenir la oportunitat de compartir amb tots els emprenedors i oïents de Revolució 4.0 el nostre projecte social i haver conegut tantes iniciatives innovadores i brillants. Com diem a  Worldcoo… “Junts podem fer grans coses”.

collage_blog

El programa sencer es pot escoltar a través d’aquest enllaç.

Equip Worldcoo.

 

Deja un comentario

made with in BCN