L’Arrodoniment Solidari també als supermercats adherits al Club Valvi!

CATcapcelera_valvi_trueta

logo club valviDes d’avui, els clients i clientes dels supermercats adherits al Club Valvi de Girona poden arrodonir l’import de la seva compra i donar els cèntims restants a una causa social cada vegada que utilitzin la seva targeta, mòbil o rellotge intel·ligent com a mecanisme de pagament.

El projecte: nova UCI per a pacients amb COVID19 a l’Hospital Trueta

hugjt (1)La crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus va fer que l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta  visqués durant els mesos de març, abril i maig una situació assistencial enormement complexa. Superada l’etapa més complexa de la pandèmia, el Trueta es prepara per poder assumir una nova onada d’ingressos amb les màximes garanties de seguretat i qualitat assistencial. Per aquest motiu, ha creat una nova unitat de cures intensives i semiintensives estable, dedicada en exclusiva a pacients afectats per la COVID-19.

Aquesta nova UCI té una capacitat de 28 llits i la tecnologia necessària per atendre els pacients més greus en les millors condicions: respiradors, monitors, desfibril·ladors, videolaringoscops per a intubació, ecògrafs, etc. Tot i això, la unitat encara necessita més material per estar completament equipada.

A través de l’Arrodoniment Solidari, els clients i clientes dels supermercats adherits al Club Valvi podran ajudar a completar l’equipament de la nova unitat COVID-19 de l’Hospital Trueta, que permetrà atendre amb seguretat i confort aquells pacients amb problemes respiratoris severs i altres patologies greus i molt greus provocades pel coronavirus.

Com pots col·laborar

Tots els clients/es que vulguin, podran arrodonir l’import final de la seva compra sempre que paguin amb targeta. Tan sols hauran de fer clic al botó verd del datàfon quan els aparegui la pregunta a la pantalla.

Al seu tiquet de compra els apareixerà un codi amb el que podran sol·licitar el seu certificat de donació corresponent.

IMG_2575

Pots obtenir més informació del projecte i seguir el total recaptat aquí: https://clubvalvi.worldcoo.com

Equip Worldcoo

made with in BCN