Supermercats Bonpreu i Esclat inicien la 2n campanya de l’Arrodoniment Solidari

logo_BonPreuEsclatCAT

Com sabeu, des d’inicis d’any, els Supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els seus clients que paguen amb targeta, l’oportunitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a una causa social.

Fins ara, han estat col·laborant a favor del Casal dels Infants per tal de facilitar reforç escolar a nens i nenes en risc d’exclusió social. Cèntim a cèntim, les més de 750.000 donacions que s’han fet han aconseguit arribar a prop de 180.000€ recaptats!  El total recaptat ha estat. Pots recordar el projecte aquí.

Ara, inicien un nou projecte a favor de la Fundació Oncolliga.

El projecte: Atenció a les persones amb càncer i a les seves famílies         

bonpreuAl 2018 es van diagnosticar a Catalunya un total de 42.919 casos de càncer (18.267 dones i 24.652 homes), un 1,5% més que l’any anterior. En els darrers sis anys els càncers diagnosticats a Catalunya han crescut un 9%.

Les persones amb càncer en situació de dependència i/o pal·liativa tenen dificultats per poder assumir tasques habituals de la vida quotidiana, així com per a mantenir un desenvolupament personal, familiar i emocional adequat.

A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col·laboraran per tal que l’entitat pugui oferir atenció i suport psicològic a pacients oncològics i a les seves famílies.  L’objectiu no és altre que el de millorar el benestar i la qualitat de vida de tota la unitat familiar i disminuir l’estrès psicosocial.

Vols seguir l’estat de recaptació de la campanya i obtenir més informació del projecte? Ho pots fer a través d’aquest enllaç.

Equip Worldcoo

Deja un comentario

made with in BCN