Finanziertes Projekt

Emergència a Ucraïna

Ukraine

Dijous passat de matinada Rússia va iniciar els seus atacs a Ucraïna després de setmanes marcades per la tensió, cosa que ha ocasionat una crisi en què centenars de milers de persones s'han vist obligades a fugir de casa seva i han marxat d'Ucraïna, segons ha informat l'ONU.

Finanziert dank:
 • Spender
 • Finanzierte Gesamtsumme
  100%finanziert
  • Bonpreu i Esclat Kunden 125.191€
 • Direkte Empfänger 11.700

  Diejenigen Personen, die auf natürliche Art direkt von den im Projekt ausgeführten Aktionen begünstigt wurden.

 • Indirekte Empfänger 112.500

  Diejenigen identifizierbaren Personen, die einen potentiellen Effekt von den im Projekt durchgeführten Aktionen erfahren.

CREU ROJA

Kostenaufstellung

 • Finanzierung 125.191€
 • Gesamt 125.191€
125.191€

Beschreibung

El personal de Creu Roja d'Ucraïna ha detectat a través del seu centre d'atenció telefònica que la població té por d'anar a les botigues o allunyar-se de casa a causa dels bombardejos, i demanen ajuda per obtenir aliments, productes d'higiene, mantes, llanternes o diners. Moltes persones no han pogut marxar de les ciutats per les seves condicions físiques o la manca de transport; algunes de les que segueixen a casa, asseguren que no tenen electricitat, o que estan en males situacions, cosa que afecta especialment l'estat emocional. La Creu Roja d'Ucraïna ha distribuït 30.000 paquets d'aliments i d'higiene i ha ajudat a evacuar persones amb discapacitat. Ha format en primers auxilis mil persones en estacions de metro i refugis.

L'impacte del que està passant no només tindrà repercussió a Ucraïna; es preveu un efecte dòmino als països veïns. Es calcula que més de 500.000 persones han deixat casa seva segons l'ONU, per la qual cosa la preocupació per a les persones que fugen creix i la Creu Roja està atenent les persones que van arribant als països fronterers.

La Creu Roja Polaca va desplaçar equips d'emergència i va instal·lar albergs temporals des del dijous 24 a la tarda i està distribuint aliments i articles d'ajuda bàsica i brindant suport mèdic i psicosocial a les persones que ja han creuat la frontera de Przemyśl.

Així mateix, la Creu Roja de Romania, Eslovàquia, Lituània i Moldàvia ha desplegat equips d'emergència, ha instal·lat punts d'alberg temporal i dóna suport a les persones que arriben amb aliments, aigua i suport psicosocial.

Aktivitäten

 • Proporcionar refugi, articles d'ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades
 • Subministrar aigua potable
 • Oferir ajuda mèdica i suport psicològic

Wer wird begünstigt?

Amb la vostra ajuda es podrà proporcionar refugi i mantes a les persones desplaçades.

Projektziele

Proporcionar ajuda humanitària a la població desplaçada i als ciutadans i ciutadanes d'Ucraïna afectats per la crisi.

Protegir l'espai per a una acció humanitària neutral, imparcial i independent, de manera que els actors de l'ajut puguin mantenir l'accés a la població civil i dels que no participen en els combats, com ara persones detingudes o malaltes.

Aktualisierungen und Links

Cruz Roja (web)

Diese Seite verwendet Cookies. Wenn Sie weiter surfen, gehen wir davon aus, dass Sie die Verwendung akzeptieren. Mehr Information erhalten.