Finanziertes Projekt

Una llar per a persones amb discapacitat intel·lectual al Segrià

Segrià - Spanien

El desenvolupament de l’autonomia en la vida diària de les persones amb discapacitat intel·lectual és de vital importància perquè puguin viure de manera més independent i inclosos dins la societat.

Finanziert dank:
 • Spender
 • Finanzierte Gesamtsumme
  100%finanziert
  • Bonpreu i Esclat Kunden 22.101€
 • Direkte Empfänger 256

  Diejenigen Personen, die auf natürliche Art direkt von den im Projekt ausgeführten Aktionen begünstigt wurden.

 • Indirekte Empfänger 540

  Diejenigen identifizierbaren Personen, die einen potentiellen Effekt von den im Projekt durchgeführten Aktionen erfahren.

FUNDACIÓ ASPROS

Kostenaufstellung

 • Finanzierung 22.101€
 • Gesamt 22.101€
22.101€

Beschreibung

Actualment, i segons dades pròpies de la Generalitat, prop de 3.500 persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya resten a l’espera d’una plaça per a poder viure amb els suports necessaris, ja sigui en una residència, una llar-residència, o per comptar amb assistència a la pròpia llar. D’altra banda, els serveis d’atenció diürna, fonamentals pel desenvolupament personal de gran part del col·lectiu, acumulen a més de 1.000 persones a l’espera d’accedir-hi. Dincat, representant del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, denuncia esperes de fins a 10 anys per accedir a un habitatge per persones amb discapacitat intel·lectual.

Per tal de cobrir les necessitats d'habitatge de les persones amb discapacitat, la Fundació Aspros busca, mitjançant aquest projecte, reformar tres pisos per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats per tal de millorar-ne la qualitat de vida i d'aquesta manera dotar-los de major independència per desenvolupar el seu projecte de vida personal.

Aktivitäten

 • Reformar tres pisos, per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves necessitats
 • Empoderar a les persones, dissenyant un nou model de llars més orientat a la comunitat i a la vida autònoma.
 • Reformar els espais per fer-los més accessibles en totes les etapes de la vida de les persones amb discapacitat.

Wer wird begünstigt?

Els principals beneficiaris d'aquest projecte seran les persones amb discapacitat de totes les llars d’Aspros, doncs en algun moment de la seva vida poden gaudir d’aquests nou servei i enfocament a més de les seves famílies.

Projektziele

Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Aktualisierungen und Links

Diese Seite verwendet Cookies. Wenn Sie weiter surfen, gehen wir davon aus, dass Sie die Verwendung akzeptieren. Mehr Information erhalten.