Funded project

Alimentació per a families en risc d'exclusió

Spain

Des de la irrupció de la COVID, els bancs dels aliments han hagut d'afrontar un augment exponencial de la demanda d'aliments. El nombre de persones receptores ha passat de 195.000 al gener de 2020 a les 267.000 actuals, fet que suposa un increment del 30%.

Funded thanks to:
 • Donors
 • Total raised
  100%raised
  • Damm clients 2.657€
 • Direct beneficiaries 25

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 100

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

Banc dels Aliments

Budget

 • Materials 2.657€
 • Total 2.657€
2.657€

Description

L'escenari postpandèmia és un escenari d'incertesa on l'alentiment de l'activitat econòmica comporta que moltes persones tinguin dificultats per cobrir les necessitats bàsiques.

Els bancs dels aliments han fet un gran esforç per equiparar els quilos distribuïts a l'augment de la demanda. Al llarg del 2020 s'han distribuït prop de 30 milions de quilos d'aliments que han arribat a una mitjana de 250.000 persones mensuals a través de 628 entitats receptores.

Els Bancs d'Aliments són entitats socials sense ànim de lucre, basats en el voluntariat i el seu objectiu és recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones que ho necessiten, evitant-ne el malbaratament. Les seves màximes són lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.

Ara més que mai, cal poder adquirir aliments i fer-los arribar a les persones més necessitades.

Activities

 • Comprar, emmagatzemar i classificar els aliments recuperats i recollits pel Banc per repartir-los entre les persones necessitades.
 • Distribuir a diferents entitats socials que atenen  principalment famílies en situació de pobresa com també altres col·lectius en risc d’exclusió social.

Who will benefit?

Famílies en situació de pobresa com també altres col·lectius en risc d’exclusió social.

Project objectives

Col·laborar en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i recuperar els excedents alimentaris per prevenir el malbaratament alimentari.

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.