Entrega de producte fresc a persones sense llar

Spain

Les iniciatives de sensellarisme de Creu Roja busquen la dignificació d'un col·lectiu que sovint és invisibilitzat. Lluny d'apaivagar-se, el fenomen de l’exclusió residencial ha anat en augment en els darrers anys. Persones que viuen i dormen al carrer, d'altres que ho fan en caixers d'entitats bancàries, fàbriques abandonades o en el que es coneix com a infrahabitatges, habitacles que no compleixen uns mínims requisits per a viure-hi. 

 • Donors
 • Total raised
  0%raised
  • AVIRAM ALBERICH VALLS clients 48€
 • Direct beneficiaries 150

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 350

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

CREU ROJA

Budget

 • Materials 10.000€
 • Total 10.000€
10.000€

Description

Un dels principals projectes amb què compta la Creu Roja a Sabadell són les denominades Unitats d'Emergència Social (UES). Es tracta de grups de voluntariat que, setmanalment, fan seguiment a peu de carrer de les persones que hi viuen. El voluntariat de la Creu Roja, proveeix d'avituallament al col·lectiu sense llar, oferint menjar i beguda, productes d’higiene personal, a més d'altre material com roba o mantes. L’activitat s’incrementa durant l'època d'hivern. Tot plegat, en el marc de la denominada Operació Fred, que preveu una atenció al col·lectiu durant els mesos de més fred.

Gràcies a la teva col·laboració, es garanteix la cobertura de productes bàsics a distribuir entre les persones sense llar. Així, la Creu Roja a Sabadell pot fer entrega de fruita i verdura a aquestes persones, uns aliments als quals en comptades ocasions poden accedir.

Activities

Oferir a les persones que viuen al carrer menjar preparat i beguda, roba i mantes pel fred.

Who will benefit?

Durant l’any 2020, s’han atès 100 persones a la setmana.

Project objectives

 • Fer un seguiment de persones sense llar per tal de conèixer quina és la seva situació en tot moment i quin suport necessiten.
 • Garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’alimentació sana equilibrada i de qualitat.

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.