Accés a una alimentació saludable i sostenible

Spain

La crisi sanitària sense precedents que estem vivint ha fet augmentar el nombre de persones que tenen dificultats per accedir a una alimentació saludable. 

Funded thanks to:
 • Donors
 • Total raised
  71%raised
  • Panet clients 3.572€
 • Direct beneficiaries 208

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 832

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

Fundació Espigoladors

Budget

 • Materials 5.000€
 • Total 5.000€
5.000€

Description

La Fundació Espigoladors llança la campanya "Conserves que Cuiden" per garantir el dret a una alimentació sostenible a totes les persones durant la COVID-19 i durant el període de crisi social i econòmica que la segueixi. Consisteix en l'elaboració i distribució de compotes de fruita a persones en situació de risc d'exclusió social. Els productes es produeixen a l'obrador de la Fundació i es distribueixen a través d'una xarxa d'entitats socials i punts de distrubució gratuïta d'aliments.

Es tracta de productes amb un alt valor nutritiu i 100% naturals, elaborats amb l'objectiu de garantir una alimentació saludable a totes les persones receptores, especialment infants i col·lectius que pateixen situacions de precarietat energètica. Per altra banda, són conserves elaborades a partir d'excedents de fruita i verdura de proximitat, per la qual cosa es fomenta l'aprofitament alimentari i l'aposta per al producte local i de temporada.  La campanya "Conserves que Cuiden" garanteix també la generació d'oportunitats laborals a l'obrador de la Fundació, que funciona com a espai d'inserció laboral. 

Activities

 • Producció d'aliments transformats de primera necessitat amb alt valor nutritiu.
 • Distribució de compotes a persones en situació de vulnerabilitat i precarietat que no poden garantir una alimentació saludable a través d'entitats socials i als punts de distribució d'aliments.

Who will benefit?

Se repartirán 10.000 compotas que permitirán garantizar una alimentación saludable a 416 niños y niñas cada mes durante un año.

Project objectives

Garantir una alimentació saludable a persones en situació de vulnerabilitat i precarietat

Lluitar per l'aprofitament alimentari.

Generar la inserció social i laboral de col·lectius en risc d'exclusió social.

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.