Funded project

Atenció a les necessitats d’alimentació, higiene i neteja

Spain

El coronavirus ha generat una situació d’emergència per a tota la societat. Una crisi que posa en evidència la fragilitat humana, amb efectes devastadors per a les persones en situació més vulnerable.

Funded thanks to:
 • Donors
 • Total raised
  99%raised
  • Bonpreu i Esclat clients 46.417€
 • Direct beneficiaries 290

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 550

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

Orde Hospitalari Sant Joan de Déu

Budget

 • Materials 46.442€
 • Total 46.442€
46.442€

Description

L’impacte econòmic de la crisis vinculada a la pandèmia es va estenent en les capes més vulnerables de la societat. Alhora, l’hivern és un període de l’any en que creixen els costos associats a l’habitatge, especialment per les despeses vinculades a l’habitabilitat de l’espai (increment del consum energètic amb el corresponent increment de les despeses per subministres), accentuant la precarietat i vulnerabilitat d’aquestes llars.

Des de Sant Joan de Déu es treballa per cuidar i acompanyar a les persones més afectades per la pandèmia, no solament a nivell sanitari, sinó també per lluitar contra la crisi social que s ́hi ha derivat i atendre els nuclis familiars sense capacitat de cobrir les necessitats d’alimentació i higiene.Volem acompanyar-los en aquests moments tant complicats, quan ha perdut la feina, en molts casos precària, quan no poden acollir-se a ajudes oficials, quan no tenen una família a prop per ajudar-los.... Volem donar-los la possibilitat de construir un nou futur.

Activities

Subministrament de productes d’alimentació, d’higiene personal i de neteja de la llar.

Who will benefit?

Cobrir les necessitats bàsiques de persones en situació de vulnerabilitat durant tres mesos de 14 municipis de Catalunya: Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, Vilanova i la Geltrú)

Project objectives

Garantir l'alimentació i la higiene de totes aquelles persones amb pocs recursos ateses des dels diferents centres de Sant Joan de Déu que es troben en situació de precarietat degut a la crisi COVID-19.

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.