Funded project

Colònies contra els efectes nocius del confinament en la infància

Spain

Les colònies seran el millor antídot contra els efectes del confinament en els infants. L'accés a les colònies garanteix el dret al lleure i està molt relacionat amb el creixement i la felicitat dels infants.

Funded thanks to:
 • Donors
 • Total raised
  100%raised
  • Condis clients 8.500€
 • Direct beneficiaries 170

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 340

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

Fundació Catalana de L'Esplai

Budget

 • Materials 8.500€
 • Total 8.500€
8.500€

Description

Quan les autoritats sanitàries ho permetin, i després de setmanes tancats a casa, els infants necessitaran retrobar-se amb els seus companys, fer nous amics, respirar aire pur i tenir contacte amb la natura. Tot això ho trobaran a les colònies, que es convertiran en el millor antídot contra els efectes nocius del confinament en la infància.

Aquesta necessitat de tots els nens i nenes, encara serà més gran per als infants que viuen en una situació més vulnerable. A Espanya, un de cada tres infants viu sota el llindar de la pobresa. Si el confinament ja és dur per a tothom, encara ho resulta molt més si es viu en pisos petits, sovint compartits i sense sortida a l’exterior.

Després de tantes setmanes tancats caldrà fer un treball d’educació emocional  per a que els infants puguin compartir i exterioritzar les pors i els sentiments que hagin pogut viure durant aquest període. 

Per tot això, des de Fundesplai s’està preparant un extens ventall d’activitats per a totes les famílies i ja s’ha activat una campanya solidària per garantir que cap infant en quedi al marge per motius econòmics.

Activities

 • Assignació d’ajudes/beques per activitats de lleure d'estiu (colònies).
 • Detecció i priorització de sol·licituds segons la realitat socioeconòmica de cada família.

Who will benefit?

Infants i joves que es troben en situació de vulnerabilitat o risc social podran participar en colònies d'estiu.

Project objectives

 • Garantir el dret a l'accés a activitats de lleure de qualitat a tots els infants i joves.
 • Augmentar la participació d’infants i joves, especialment els que es troben en situació de vulnerabilitat o risc social, en activitats educatives de lleure per tal de prevenir o evitar les situacions de vulnerabilitat o d’exclusió social.

Transparency

Fundació Catalana de L'Esplai fully complies with the 9 Principles of Transparency and Good Practices analyzed by the Lealtad Foundation

Fundacion Lealtad

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.