Funded project

Humanitzar l'àrea d'oncologia pediàtrica de la Vall d'Hebron

Spain

Les instal·lacions de l'àrea d'oncologia i hematologia de la Vall Hebron de Barcelona necessiten ser reformades atenent les noves necessitats i els estàndards actuals.

Funded thanks to:
 • Donors
 • Total raised
  100%raised
  • Bonpreu i Esclat clients 51.820€
 • Direct beneficiaries 300

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 1.200

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

Fundació Albert Bosch

Budget

 • Funding 51.820€
 • Total 51.820€
51.820€

Description

L’entrada de la llum natural dins dels hospitals, la millor organització de les diferents àrees, separant zones de pacients i familiars de les zones de treball assistencial, i l’acondicionament dels espais d’oci, joc i descans tenen un impacte directe en l’estat d’ànim dels pacients i dels seus familiars, reduïnt l’estrés i facilitant els moments de desconnexió.

No podem canviar la realitat, però sí podem millorar-la. Amb el projecte Realitat Millorada s'humanitzarà la zona d’oncologia pediàtrica de la Vall d’Hebron per tal de millorar l'estat d'ànim i la qualitat de vida dels pacients i familiars. Aquest projecte integral d’acondicionament i humanització canviarà per sempre no només l’aspecte de l’Àrea d’Hospitalització d’Oncologia Pediàtrica sinó la relació dels pacients, familiars i cuidadors amb l’hospital.

La nova àrea es convertirà en un entorn confortable, amigable i on l’atenció multidisciplinar, el descans i els temps dedicats a l’oci conviuran de manera natural.

Per què la Vall d'Hebron?

L’Hospital Vall d'Hebron és un centre de referència nacional i internacional en el tractament i investigació del càncer infantil, com sarcoma, neuroblastoma i trasplant de progenitors hematopoètics o cèl·lules mare (trasplant de medul·la òssia).

Activities

 • Acondicionar i humanitzar la zona d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

Who will benefit?

Els pacients d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i el seu entorn més proper. 

Project objectives

 •  Millorar l'estat d'ànim i la qualitat de vida dels pacients d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i els seus familiars. 

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.