Projet financé

Una llar per a persones amb discapacitat intel·lectual al Segrià

Segrià - Espagne

El desenvolupament de l’autonomia en la vida diària de les persones amb discapacitat intel·lectual és de vital importància perquè puguin viure de manera més independent i inclosos dins la societat.

Financé grâce à:
 • Donateurs
 • Montant total financé
  100%Financé
  • Bonpreu i Esclat Clients 22.101€
 • Bénéficiaires directs 256

  Les personnes qui ont bénéficié directement des actions du projet.

 • Bénéficiaires indirects 540

  Les personnes identifiables qui ont bénéficié indirectement des actions menées dans le cadre du projet.

FUNDACIÓ ASPROS

Devis

 • Financement 22.101€
 • Total 22.101€
22.101€

Description

Actualment, i segons dades pròpies de la Generalitat, prop de 3.500 persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya resten a l’espera d’una plaça per a poder viure amb els suports necessaris, ja sigui en una residència, una llar-residència, o per comptar amb assistència a la pròpia llar. D’altra banda, els serveis d’atenció diürna, fonamentals pel desenvolupament personal de gran part del col·lectiu, acumulen a més de 1.000 persones a l’espera d’accedir-hi. Dincat, representant del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, denuncia esperes de fins a 10 anys per accedir a un habitatge per persones amb discapacitat intel·lectual.

Per tal de cobrir les necessitats d'habitatge de les persones amb discapacitat, la Fundació Aspros busca, mitjançant aquest projecte, reformar tres pisos per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats per tal de millorar-ne la qualitat de vida i d'aquesta manera dotar-los de major independència per desenvolupar el seu projecte de vida personal.

Activités

 • Reformar tres pisos, per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves necessitats
 • Empoderar a les persones, dissenyant un nou model de llars més orientat a la comunitat i a la vida autònoma.
 • Reformar els espais per fer-los més accessibles en totes les etapes de la vida de les persones amb discapacitat.

Qui en bénéficiera ?

Els principals beneficiaris d'aquest projecte seran les persones amb discapacitat de totes les llars d’Aspros, doncs en algun moment de la seva vida poden gaudir d’aquests nou servei i enfocament a més de les seves famílies.

Objectifs du projet

Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Mises à jour et liens

Ce site utilise des cookies. En naviguant sur notre site vous acceptez l’utilisation des cookies. En savoir plus.