Progetto finanziato

Colònies per a la infància en risc d'exclusió social

Spagna

La pobresa infantil és un dels fenòmens socials més preocupants de la nostra societat. A Catalunya, la taxa de risc de pobresa infantil s'ha disparat en els darrers anys i la situació de crisi econòmica continua impulsant una crisi social que afecta als més vulnerables.

Finanaziato grazie a :
 • Donanti
 • Totale finanziato
  100%finanziato
  • Bonpreu i Esclat clienti 52.396€
 • Beneficiari diretti 250

  Quelle persone che in maniera naturale hanno tratto beneficio dalle azioni portate avanti dal progetto

 • Beneficiari indiretti 2.000

  Quelle persone identificabili che ricevono un effetto potenziale dalle azioni portate avanti dal progetto.

Fundació Catalana de L'Esplai

Preventivo

 • Materiali 52.396€
 • Totale 52.396€
52.396€

Descrizione

Actualment, i degut a les situacions derivades de la crisi sanitària i social sorgida de la Covid-19, un dels factors que reclamen una resposta més immediata és la lluita contra la pobresa i l’exclusió social. Una exclusió que en molts casos s’ha vist agreujada per la pandèmia i que vulnera els drets bàsics de les persones.

A Catalunya, més d’un terç dels infants viu en situació de risc de pobresa o exclusió social. Això compromet el seu accés als recursos d’alimentació, atenció, formació i lleure, que estan íntimament relacionats amb la salut, creixement i felicitat dels infants.

Aquesta situació es fa especialment evident a l’estiu, que es converteix en un espai de desigualtat. Moltes nenes i nens no poden participar en colònies, casals o campaments per motius econòmics, unes activitats que esdevenen essencials pel seu desenvolupament personal i social.

A Fundesplai treballen des de fa més de 50 anys a favor de la felicitat de tots els infants. Per garantir el dret al lleure i la igualtat d’oportunitats en la infància, atorguen ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar. 

Attività

 • Assignació d’ajudes/beques per activitats de lleure d'estiu (colònies).
 • Detecció i priorització de sol·licituds segons la realitat socioeconòmica de cada família.
 • Seguiment de les famílies beneficàries.

Chi ne trarrà beneficio?

Infants i joves que es troben en situació de vulnerabilitat o risc social podran participar en colònies d'estiu.

Obiettivi del progetto

 • Garantir el dret a l'accés a activitats de lleure de qualitat a tots els infants i joves.
 • Augmentar la participació d’infants i joves, especialment els que es troben en situació de vulnerabilitat o risc social, en activitats educatives de lleure per tal de prevenir o evitar les situacions de vulnerabilitat o d’exclusió social.

Trasparenza

Fundació Catalana de L'Esplai è pienamente conforme ai 9 principi di trasparenza e buone pratiche analizzati dalla Lealtad Foundation

Fundacion Lealtad

Aggiornamenti e links

Questo sito utilizza cookies. Se continua a navigare, terremo in considerazione che ne accetta l'uso.. Ottenere ulteriori informazioni.