Funded project

Una llar per a persones amb discapacitat intel·lectual al Segrià

Segrià - Spain

El desenvolupament de l’autonomia en la vida diària de les persones amb discapacitat intel·lectual és de vital importància perquè puguin viure de manera més independent i inclosos dins la societat.

Funded thanks to:
 • Donors
 • Total raised
  100%raised
  • Bonpreu i Esclat clients 22.101€
 • Direct beneficiaries 256

  Those people who have naturally benefited from the project's interventions.

 • Indirect beneficiaries 540

  Those identifiable people who will potentially recieve an effect from the project's activities.

FUNDACIÓ ASPROS

Budget

 • Funding 22.101€
 • Total 22.101€
22.101€

Description

Actualment, i segons dades pròpies de la Generalitat, prop de 3.500 persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya resten a l’espera d’una plaça per a poder viure amb els suports necessaris, ja sigui en una residència, una llar-residència, o per comptar amb assistència a la pròpia llar. D’altra banda, els serveis d’atenció diürna, fonamentals pel desenvolupament personal de gran part del col·lectiu, acumulen a més de 1.000 persones a l’espera d’accedir-hi. Dincat, representant del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, denuncia esperes de fins a 10 anys per accedir a un habitatge per persones amb discapacitat intel·lectual.

Per tal de cobrir les necessitats d'habitatge de les persones amb discapacitat, la Fundació Aspros busca, mitjançant aquest projecte, reformar tres pisos per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats per tal de millorar-ne la qualitat de vida i d'aquesta manera dotar-los de major independència per desenvolupar el seu projecte de vida personal.

Activities

 • Reformar tres pisos, per convertir-los en 6 habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves necessitats
 • Empoderar a les persones, dissenyant un nou model de llars més orientat a la comunitat i a la vida autònoma.
 • Reformar els espais per fer-los més accessibles en totes les etapes de la vida de les persones amb discapacitat.

Who will benefit?

Els principals beneficiaris d'aquest projecte seran les persones amb discapacitat de totes les llars d’Aspros, doncs en algun moment de la seva vida poden gaudir d’aquests nou servei i enfocament a més de les seves famílies.

Project objectives

Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Updates & Links

This website uses cookies. If you continue browsing we will consider you have accepted their use . Obtain more information.